Gehaakte jas kind 3 jaar

12:29


Dit is mijn laatste maaksel. Een jasje voor mijn 3 jarige dochter. Het patroon komt uit het blad ' Drops Design', maar is ook op de site terug te vinden.
Dit is het patroon:
Patroon/ PatternIn eerste instantie bevestigde ik houten knoopjes in twee rijen. Echter was ik hier niet tevreden over. Ook zaten ze er scheef op, dit irriteerde mij. Op pad gegaan voor geschikte knoopjes en uiteindelijk vond ik deze leuke mint groene knoopjes bij de stoffen kraam in Sliedrecht.

Het patroon heb ik enigsinds naar mijn hand gezet. Mijn dochter is 3,5 en draagt maat 98/104. Ik heb het patroon van maat 56 gevolgd en heb wol van de zeeman gebruikt en gehaakt met haaknaald 5. Uiteindelijk is de maat nu goed, maar dat koste wel enige inspanning ;-)
You Might Also Like

0 reacties

Advertise

Like us on Facebook