Zomer sjaal| Summer Scarf

21:42Hier is hij dan; af. Mijn luchtige zomersjaal. Oké, eerlijk is eerlijk: vorig jaar al aan begonnen.
Hierdoor is het geen omslagdoek geworden, wat ik in eerste instantie wilde maken, maar een sjaal. Een heerlijke luchtige sjaal voor dagen zoals nu: wanneer de regen met bakken uit de hemel valt en je wel gewoon in je T-shirt loopt. En het formaat is dus eigenlijk wel heel goed zo, als ik meer garen zou hebben gehad, was ik vast en zeker door gegaan tot een enorme variant, wat ik stiekem nog steeds wil.

Vorig jaar kocht ik drie bolletjes van het garen bij de Action. Deze waren nu natuurlijk niet meer in de collectie. Maar goed, daardoor werd er een extra beroep gedaan op mijn creativiteit ;-)

Het patroon is denk ik het meest simpele patroon van een omslagdoek. De tekening laat duidelijk zien hoe je moet haken om deze sjaal te maken. Doordat het garen gemêleerd is, geeft dit een mooi effect! Het randje haakte ik d.m.v. de schelpsteek en daarna met bruin op de schelpjes rand vasten. Als laatste detail bevestigde ik een gr
ote kraal aan de punt. En weet je: ik vind hem zelf zo leuk geworden!

Liefs, (Cheers)

Zusjeknus!

***English***


Here it is; finished! My summer scarf. Okay, let's be honest: already started last year :-) This makes it not a shawl , what I wanted to do at first, but a scarf. A lovely airy scarf for days like now: when the rain falls, and you also can walk into your T-shirt. 

Last year I bought three balls of the yarn in the Action. (Shop in the Netherlands) These were ,of course, now no longer in the collection. Anyway, thereby an appeal was made to my creativity ;-)

The pattern is, I think, the most simple pattern of a shawl/ scarf. The drawing on the picture clearly shows how to crochet, to make this scarf. Because the yarn is mixed, it gives a nice effect! I hooked the edge by means ‘the shell stitch’. And last detail: I fixed a large bead at the tip. And you know : I think he has become so cute! And the format is actually very good!
Judge for yourself!

With Love,
Zusjeknus!

You Might Also Like

0 reacties

Advertise

Like us on Facebook