Gehaakte jurk| Crochet Dress

10:43

Lieve volgers,

Een update van mijn huidige project. Momenteel ben ik bezig met een jurk. En wat is hij al leuk! Ik ben bijna klaar! Toch kan ik niet wachten om al wat kleine kiekjes te laten zien!

Het patroon dat ik gebruik komt uit de 'Sandra haaktrends' en staat daar in beschreven onder de noemer 'strandjurkje'. Ik wil er een mooi onderjurkje bij zoeken zodat ik dit gewoon als 'door de week kleding' aan kan doen ;-)

De wol heb ik eerder al eens gekocht bij de Xenos en heet 'vintage'. Ik vind het een beetje  een'blue jeans' kleur. Het is gemêleerd garen van witte en blauwe kleuren. Ik vind hem echt prachtig en het haakt ook fijn weg!

Vorig weekend heerlijk een nachtje weg geweest naar Cadzand. Mijn schoonouders waren daar op vakantie en dat was heerlijk genieten. Op het strand kon ik ook mooie plaatjes schieten van mijn jurkje. Wat was het licht daar prachtig! Voor het maken van foto's is natuurlijk licht het beste voor mooie foto's.

Dit weekend zal het jurkje zeker klaar zijn, alleen dan nog verder zoeken naar een passend onderjurkje zodat ik jullie het eindresultaat kan laten zien!

Liefs,
ZusjeKnus!

Dear followers,

An update on my current project. At the moment I'm working on crocheting a dress. And what he's already beautiful! A am almost finished! Yet i can not wait to show what little snapshots!

The pattern I use is from the 'Sandra hook trends' a crochet magazine in Holland. In this magazine the pattern described under heading a 'beach dress'. I want to find a nice slip dress, so i can wear it on a normal day.  

The yarn i bought earlier at the Xenos called 'vintage'. I find it a bit of a 'blue jeans' color. It's a mélange of white and blue colors. I find it really beautiful and it also hooks pleasant!

Last weekend was a lovely night away to Cadzand. My parents were there on vacation and that was lovley!
On the beach i could shoot pretty pictures from my dress. The light there was gorgeous! For taking pictures is natural light the best light for nice pictures.

This weekend, the dress will definitely be ready. Only then continue searching for a suitably drss so i can show you the end result!

With Love,
ZusjeKnus!


You Might Also Like

0 reacties

Advertise

Like us on Facebook