Resultaat van de jurk! |End result of the crocheted dress!

10:16

Dat moment, dat je gehaakte jurk af is... en je denk: 'yes dit is hem'! Wat ben ik blij met het eindresultaat!

Omdat ik in de loop van de tijd veel wol heb gekocht, heb ik mij voorgenomen deze voorraad uit te dunnen door een patroon op te zoeken passend bij de wol. Ja ik weet het... beetje de omgedraaide wereld hé! (blush)
Maar eigenlijk ook best leuk! De wol vind ik sowieso mooi en het stuurt mij naar bepaalde projecten!

Dit patroon staat in de Sandra's Haaktrends, nummer 33 het is model nummer 19.
De bovenkant/ top bestaat uit gehaakte vierkanten (granny's) die in de laatste toer aan elkaar worden gehaakt in de vorm van een top. Vervolgens wordt de rok daar in de rondte aan vast gehaakt, de eerste ronde kent 7 toeren en daarna moet je de 3e t/m de 7e toer herhalen. Ik heb hem zelf iets langer gemaakt omdat ik hem gewoon aan wil kunnen en vond het origineel dan net iets te kort ;-)
De afwerking is door middel van een 'pocot steek', dit geeft de jurk echt de mooie laatste afwerking die het nodig had!

 **English**

That moment that you crochet dress is finished ... and you think: 'Yes this is it! I'm so happy with the end result!
Because i bought a lot of wool in the course of time, I have proposed to thin out the stock by looking at a pattern matching the wool. Yes,I know...the little inverted world...(Blush)But actually quite fun! The wool I think anyways nice and send me to certain projects!

This pattern is in the 'Sandra's Haaktrends' number 33, model 19. It is a Dutch Hook magazine. I think when you buy it in the Netherlands, you can make it because there is also a drawing pattern!

The top consists of crocheted squares (granny's) which are hooked to each other in the
in the shape of a top. Then the skirt is there in the round to determine hooked, the first round has 7 rows, then you must repeat the 3rd t / m the 7th round.You Might Also Like

0 reacties

Advertise

Like us on Facebook