Gehaakte omslagdoek| Crochet Shawl

10:53

Gehaakte omslagdoek| Crochet Shawl***Nederlands***

Dag Hallo!
Leuk dat je dit blog lees!<3

De laatste tijd haakte ik een hoop prachtige spullen die ik hier nog niet heb laten zien. Dus vandaag wil ik beginnen met deze omslagdoek! Volgende week zal ik weer wat anders laten zien. Hopelijk inspireert het jou!

Afgelopen zomer kocht ik het nieuwste boek van 'Saskia Laan'. In een eerder bericht heb ik daar ook over verteld. Ik heb al meerdere items gehaakt uit dit boek en ben dan ook uitermate blij dat ik deze heb gekocht!

Omdat ik nog steeds veel wol heb liggen en ik mijn voorraad op wil maken, heb ik voor deze omslagdoek gekozen voor het garen van de zeeman 'Julia'. De basis met roze en de rand met een klein stukje mint. Ik denk dat er zo'n 7 bollen roze in zitten en nog niet eens één hele van de kleur mint.
Om de randen verder af te werken gebruikte ik houten kralen die ik door de franjes haalde. Eerst koss ik voor zonder franjes, maar twijfelde daar over. Toen een man tegen mij zei: 'komt er een randje aan', wist ik het zeker: dat komt er nu aan ;-) En toen maakte ik het randje wat je op de resultaat foto's kunt zien...!Liefs,
ZusjeKnus

***English***

Hello you!
Nice that you read this blog <3

The last time i crocheted a lot of beautiful things that i did not show here yet, so today i show my crochet shawl and next week i show another beautiful crocheted thing. :-)

Last summer i bought the book from 'Saskia Laan'. I have also appointed this in an earlier blog. I've been hooked since multiple items and i am therefore very pleased with this book.

Because i still have a lot of wool, i am making my stock. I used therefore wool from 'the sailor' the brand 'Julia'. In the color pink and a little mint for the edges. I used wooden beats to finish the edges. First i thought the frills would not be fun. The top picture shows the shawl still without frills. But when a man asked me: 'is there becoming an edge or is he still finished?'I thought: 'he looks not finished'... So than i make the edge what you can see ;-)   

With Love,
ZusjeKnus
You Might Also Like

0 reacties

Advertise

Like us on Facebook