Crochet Cardigan own design| Gehaakt vest eigen ontwerp

10:18

Scroll naar beneden voor Nederlandse tekst.
***English***
It's been a while, but if you follow me on Instagram, you know I've been busy with crocheting!
Among my blog you can see the last picture update, so you can see which projects are coming!

I designed a cardigan and to take all the flaws of the first cardigan, I hooked another one. I will let you determine see some pictures and soon more information about the pattern.

What do you think about it? You can give your feedback (constructive) I can only grow and improve. So if you have a comment: Bring it on! :-)

With love,
ZusjeKnus***Nederlands***
Even stil hier geweest, maar als je mij via instagram volgt, weet je dat ik niet stil zit! Onder aan mijn blog kun je de laatste foto update zien, waardoor je ook kunt zien welke projecten eraan komen!

Ik heb een vest ontworpen en om alle schoonheid foutjes uit het eerste vest te halen, haakte ik er nog één. Ik laat jullie vast een aantal foto's zien en binnenkort meer informatie over het patroon. Wat vinden jullie ervan? Feedback mag je geven (opbouwend) daar kan ik alleen maar van groeien en verbeteringen aanbrengen. Dus als
je wat kwijt wil: Kom maar op! :-)

Liefs,
ZusjeKnus


You Might Also Like

7 reacties

 1. Wat heb je dat weer leuk gemaakt Marijke! Ziet er veelbelovend uit hoor!
  Zowel de blauwe als die met het contrastrandje zien er prima uit. Benieuwd naar meer :-)
  ps: Ik ben niet zo'n expert in kleding haken, dus kan nog niet echt feedback geven...
  Groetjes, Sigrid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sigrid! Binnenkort de volledige foto's!
   hihi dat is waar dat je gezegd hebt dat je de eerste poging tot kleding haken nog geen succes was, maar wie weet ;-)

   Verwijderen
 2. Het ziet eruit als een heerlijk vest. Vooral de lichtblauwe variant vind ik mooi! De groene kleur is ook prachtig en lekker herfstig, maar het witte randje is niet zo mijn smaak. Ben benieuwd naar het patroon!

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Inge! Groen past inderdaad geweldig bij de herfst!

   Verwijderen

Advertise

Like us on Facebook